Tortosa

21 de desembre. Tanquem la campanya a Bítem

  • Actualitzat:
  • Creat:

Dimarts 19 a les 19,30 h

Benvolgudes i benvolguts,

 

Ja estem a la recta final de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre i des del Partit dels Socialistes de Catalunya volem demanar-vos la vostra màxima col·laboració i implicació en els actes i activitats que s’estan duent a terme al llarg d’aquests dies.

Per això us volem informar de que el proper dimarts 19 de desembre tancarem la campanya electoral a Bítem amb un acte que comptarà amb la participació de Tere Castellà vocal de l’EMD de Bítem, Dolors Bel candidata al Parlament, Enric Roig president del Consell Comarcal del Baix Ebre i Primer Secretari de l’Agrupació Local del PSC a Tortosa i Joan Caballol, candidat d’Units per avançar.

Recordeu, serà a les 19,30 h al  Casal de la Unió Recreativa de Bítem (lo Local) (carrer Joventut 19). Hem de plenar aquest espai i ser els màxims possibles per donar suport als nostres candidats i candidates i tancar la campanya de la millor manera possible.

Us demano que participeu al màxim tant en aquesta com en la resta d’activitats que queden en aquest final de campanya.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració i participació i esperem poder trobar-nos aquests dies de campanya als diferents actes i activitats.

 

 

Salutacions cordials,

El Primer Secretari

 

Enric Roig Montagut

enric.roig@coac.cat